Wie ben ik

Ik ben een geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundige die woont in Gelderland en van daaruit ook Utrecht, Brabant en grote delen van Zuid-Holland bedient.  

Met heel veel jaren arbeidsdeskundige ervaring in de sociale zekerheid bij het UWV en vanaf 2007 bij een Arbodienst en een private inkomensverzekeraar voor een paar grote Eigen Risicodragers, ken ik inmiddels het klappen van de zweep waar het gaat om de begeleiding van bedrijven en hun medewerkers in en rondom het ziekteproces.  

Als arbeidsdeskundige werkte ik in verschillende rollen: bij het UWV als beoordelaar in WAO en WIA zaken, als Poortwachter voor de beoordeling van re-integratiedossiers, als adviseur in de zogenaamde Ziektewet-arborol en - in de private sector - als coach van managers in vaak complexe ziektedossiers, sparringpartner van directies bij het beteugelen van het ziekteverzuim, als arbeidsdeskundige voor Univé in AOV-vraagstukken, als adviseur voor leidinggevenden en medewerkers in lopende ziekteverzuimdossiers bij BMC, grote scholenorganisaties, NS, NedTrain, ProRail en Strukton.

Samen met meerdere jaren proceservaring in bezwaar- en beroepszaken bij het UWV (in mijn leven, voordat ik arbeidsdeskundige werd), maar ook met een opleiding als loopbaanadviseur achter de rug, maakt dat ik een brede kijk heb op alle aspecten rondom werk, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.

Ik ben als arbeidsdeskundige geregistreerd en  gecertificeerd. Ik sta daarom voor kwaliteit doordat ik degelijk ben opgeleid en mijn kennis onder meer bijhoud door opleiding en onderlinge toetsing met collega-arbeidsdeskundigen.